Om oss

Property Partner är ett privatägt konsultföretag inom fastighetsförvaltning med engagerade och hjälpsamma medarbetare som navigerar utifrån en gemensam värdegrund.

Vi hjälper fastighetsägare att lyckas med sitt fastighetsägande och vi strävar efter att underlätta vardagen för de människor som är hyresgäster i de byggnader vi förvaltar.

Vårt erbjudande spänner över de flesta områdena inom kommersiell fastighetsförvaltning och vi anpassar våra åtaganden utifrån de specifika behov som finns hos våra kunder.

Vi åtar samtliga fastighetstyper och har erfarenheter, referenser och system för kommersiell-, ekonomisk och teknisk förvaltning.

För närvarande förvaltas över 1,5 miljon kvm fastigheter. Beståndet är spritt på ett flertal orter i Sverige som t.ex. Stockholm, Uppsala, Lund, Södertälje, Västerås, Eskilstuna och Sundsvall.

Bolaget omsatte ca 70 Mkr 2017 och har ca 60 medarbetare. Kundportföljen utgörs av bl.a. Acturum, Alma, BoKlok, Elisby, FastPartner, Ikano, Keyser, Magnolia, Mälarstaden, PEAB, Profi, Regio, Sagax, Stendörren, TH Real Estate och Vincero.

Affärsidé och vision

Property Partner erbjuder konsulttjänster av hög kvalitet inom fastighetsförvaltning för den svenska marknaden.

Vi är proaktiva, metodiska och systematiska i vårt arbetssätt. Vår ledstjärna är att skapa trygghet och bidra till värdeutveckling för våra kunder.

Vår vision är att vara ett självklart val vid förfrågningar av fastighetsförvaltning.

Värdegrund

Property Partner är ett serviceföretag, vi är konsulter och entreprenörer. Vi arbetar med människor och att kunna samarbeta är av största betydelse.

En plattform för ett gott samarbete är en gemensam värdegrund. Vår värdegrund består av följande delar:

Respekt
Alla människor är lika värda. Vi ser människan i våra relationer.

Laganda
Vi arbetar tillsammans med varandra och våra kunder. Vi är ett lag.

Entreprenörskap
Vi söker ständigt efter förbättringar i vårt arbete. Vi ser förändringar som möjligheter.

Kundfokus
Vi finns för våra kunder och vi utgår alltid utifrån kundens behov.

Redbarhet
Vi är ansvarstagande, förtroendeingivande och pålitliga.
I vår värld betyder ett handslag lika mycket som ett skrivet avtal.

Lönsamhet
Vi vill vara lönsamma tillsammans med våra kunder. Lönsamhet skapar möjlighet till utveckling.

Kvalitet och miljö

Bra kvalitet innebär att uppfylla kundens förväntningar och gärna överträffa dem.

Ett utförande med bra kvalitet är resultatet av goda intentioner, uppriktiga ansträngningar, intelligent vägledning och effektivt utförande. Kvalitet representerar det kloka valet av många alternativ.

Vi på Property Partner arbetar med kvalitet i våra uppdrag utifrån två perspektiv. Vi tar oss an uppdrag via en genomarbetad metodik, där arbetsmetoder och systemstöd är viktiga delar. Men även personligt engagemang och trevligt bemötande är en del av vårt kvalitetsarbete.

Kunskap, ansvarstagande och samarbete är förutsättningar för ett framgångsrikt miljöarbete. Vi tar personligt ansvar för att utbilda oss i miljöfrågor och att följa miljölagstiftning vid inköp och arbetsplanering. Vi verkar för att skapa en låg energiförbrukning i vår förvaltning, komma med förbättringsförslag och vi energieffektiviserar våra transporter.

Kunder

Våra kunder består av internationella investerare, fastighetsbolag, fastighetsfonder, fastighetskonsulter och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden.

De fastigheter som Property Partner förvaltar består främst av kontor, handel, köpcentrum, industri, lager och samhällsfastigheter.

Kundportföljen utgörs av bl.a. Acturum, Alma, BoKlok, Elisby, FastPartner, Ikano, Keyser, Magnolia, Mälarstaden, PEAB, Profi, Regio, Sagax, Stendörren, TH Real Estate och Vincero.

Karriär

Vi söker ständigt nya medarbetare.

Property Partner är ett snabbväxande företag med visionen att vara ett självklart val vid förfrågningar av fastighetsförvaltning.

Vår ambition är att kontinuerligt utveckla våra medarbetare och med det skapa trygghet och bidra till värdeutveckling för våra kunder.

Vi söker dig som är proaktiv, engagerad och har hög social kompetens.

Välkommen att skicka in din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev till jobb@propertypartner.se

(Om du skickar in CV till oss samtycker du även till att vi sparar och registrerar dina personuppgifter i vår CV-databas.)


    Skicka in CV och personligt brev